Jautiena su grybais

AUTORIUS:
Joana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Jautiena su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g. lieso jautienos kumpio
5 svogūnai
100 g. pievagrybių
šaukštas krakmolo
pusės citrinos sulčių
2 šaukštai sojų padažo
pusė šaukšto cukraus
druskos
maltų juodųjų pipirų
aliejaus kepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Jautienos kumpio lazdeles apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis, užberiame druskos ir cukraus, apibarstome pipirais. Marinuojame 2 valandas.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame supjaustytą marinuotą jautienos kumpį. Kepame uždengtoje keptuvėje, nustatę mažą kaitrą, maždaug 15-20 minučių. Kepdami po truputį maišome mėsą ir vis įpilame vandens. Patroškiname dar apie 10 minučių.
Kol mėsa troškinama, nuvalome ir pusžiedžiais supjaustome svogūnus, o nuvalytus grybus supjaustome griežinėliais. Mėsai suminkštėjus, sudedame grybus, svogūnus, įpilame sojų padažo. Viską patroškiname dar apie 5 minutes. Baigdami kepti užpilame šaltame vandenyje išleistą krakmolą ir maišome, kol sutirštėja.
Troškinys paruoštas!
AUTORIUS: Joana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gerda
2010-08-23 15:43
kazkas tradicinio ir tuo paciu metu netradicinio :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital