"Japoniški" šašlykai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
"Japoniški" šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


1,5 kg vištienos filė (kalakutienos filė)
1/8 l sakės arba balto vyno
1/8 l sojos padažo
4 v. š.  saldaus šery
2 v. š.  aliejaus
1 a. š. tarkuoto imbiero

PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais. Visas kitas sudedamąsias dalis, sudėti į dubenį ir sumaišyti su mėsos gabaliukais. Dubenį gerai uždengti ir palaikyti per naktį šaldytuve. Mėsos gabalėlius  sunerti ant iešmelių. Kepti ant grilio dažnai vartant 5-10 min, kol mėsa įgaus gelsvai rudą spalvą. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Mantas
2011-05-02 22:29
TAi tikriausiai Jaketori ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital