Itališki vamzdeliai su mėsa

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Itališki vamzdeliai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
45 minutės /4 asmenims /paprasta
150 g geltono sūrio, tarkuoto
15 vamzdelinių makaronų (Canelloni)
500 g mėsos faršo
1 pakelio „Knorr FIX makaronai Arrabiata“
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. pomidorų pastos
Žiupsnelio raudonėlio, džiovinto
1 svogūno
2 skiltelių česnako
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

 1. Česnaką sukapokite, svogūną supjaustykite kubeliais ir kepkite juos didelėje keptuvėje aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol visiškai išgaruos mėsos sultys. Pridėkite pomidorų pastos. Pagal skonį pridėkite druskos, pipirų ir šiek tiek džiovintų raudonėlių.
 2. Vamzdelius prikimškite paruošta mėsa. Sudėkite juos į karščiui atsparų indą.
3. Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su 250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Vamzdelius apipilkite pagamintu  padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą  folija.
 4. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paruduotų. Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.  

AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital