Itališki bulvių virtinukai "Gnocchi"

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Bulvių virtinukai gnocchi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (virtų su lupena)
200 gramų miltų
4 šaukštai krakmolo
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
šiek tiek sviesto
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Su lupenomis virtas bulves nulupti ir sutrinti šakute.
2.
Į trintas bulves suberti miltus, krakmolą, įmušti kiaušinį, druską ir išminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų (miltų nepadauginti, kad tešla nebūtų per kieta).
3.
Imti po nedidelį gabalėlį tešlos ir ant miltais pabarstyto stalo volioti pailgus 1-2 cm storio ritinėlius. Ritinėlius supjaustyti 1-2 cm ilgio gabalėliais ir leisti jiems apdžiūti (palikti apie 30 min.).
4.
Dėti virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol iškils į paviršių (2-3 minutes).
5.
Išgriebtus virtinukus gerai nuvarvinti, sukrėsti į keptuvę su ištirpintu sviestu ir apkepti. Pabarstyti kapotomis petražolėmis ir išmaišyti. Tiekti su sviesto ir grietinės padažu. Galima pabarstyti tarkuotu parmezanu. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ligita
2019-06-16 09:48
Su spirgučiais, manau, taip pat būtu skanu ATSAKYTI
Justina
2019-02-03 16:08
Tikrai puikus receptas! ATSAKYTI
Soneta
2016-01-25 10:38
Bandziau, ir man, ir dukrytei labai patiko ATSAKYTI
kristina
2016-01-14 12:24
isbandyta.labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital