Iškylautojų žuvies troškinys

AUTORIUS:
Vakarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Iškylautojų žuvies troškinys
Sudedame visus produktus
Iškylautojų žuvies troškinys
Iškylautojų žuvies troškinys
Iškylautojų žuvies troškinys
Iškylautojų žuvies troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų karpio (file)
3 vienetai morkų
šiek tiek bulvių
šiek tiek pomidorų
šiek tiek žalumynų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek sviesto (truputis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Galima būtų juokauti, kad tobulai iškylai svarbus tik oras, tačiau tai nėra visiška tiesa.O štai gera kompanija ir tinkamas maistas tiesiog būtinybė. Na ,o iškylos metu išgėrus alaus ir pasigavus žuvies maisto pasigaminti bus nesunku. Tad aš noriu papasakoti kaip tai padaryti:
2.
Pirmiausia pagautą žuvį apdorojame ir pasiliekame file. Ją šiek tiek pasmulkiname, užberiame prieskonių.
3.
Kubeliais supjaustome morkas, bulves, pomidorus bei kitas turimas daržoves, susmulkiname žalumynus.
4.
Nuo turimų skardinių (alaus, coca colos ir t.t.) nupjauname viršų. Ir į skardines dedame visus jau paruoštus produktus, bei įpilame ŠIEK TIEK vandens ir įdedame gabalėlį sviesto.
5.
Skardines statome ant jau įkaitusių žarijų ir laukiame kol mūsų troškinys išsitroškins.

Skanaus :)
AUTORIUS: Vakarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Asta
2015-08-31 17:58
Norėčiau paklausti kiek maždaug laiko reiktų skardines laikyti ant žarijų? ATSAKYTI
Vakarė
2015-08-23 13:11
Džiaugiuosi ,kad pavyko ir patiko ;) ATSAKYTI
Artūras
2015-08-23 13:05
Ačiū, labai nesudėtingai ir skaniai pavalgėme :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital