Įprasti morenginiai sausainiai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
Įprasti morenginiai sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušinių baltymai;
6 šaukštai cukraus;
citrinos rūgšties lašelis;
vanilinio cukraus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baltymus išplakame iki standžių putų, tada po šaukštą beriam cukrų ir plakam, kol cukrus ištirps. Sudėti visus priedus, išplakti ir dėti po šaukštelį į skardą,  išklotą kepimo popieriumi. Kepam 100-110 C temperatūroje apie 1 valandą. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
lina
2021-06-15 17:29
truputi krakmolo pabandykit idet ATSAKYTI
Aušra
2019-04-15 10:57
Ką galiu pasakyti, man gavosi tikra nesąmonė. Dariau viska pagal receptą, bet gavosi š. Na nežinau...
ATSAKYTI
:):):)
2014-12-30 15:18
Gavosi tuputi ne tokios formos,bet buvo labai skanu!! ATSAKYTI
Jakaterina
2014-12-27 16:58
Nu gavosi subliūške! Nesamonė ATSAKYTI
Julija
2012-11-30 19:58
ne, cia ne morengai, kazkoks Sh****. morengams reiktu paimti saltus baltymus, idelau jei ir plaktuvas ir indas, kuriame bus plakama bus atvesinti. plakti kol turis padides mazdaug 7 kartus, tuomet, palaipsniui pilamas cukrus (arba cukraus pudra) ir vanilinis cukrus, maisyti reikia atsargiai, kol cukrus tolygiai pasiskirtys baltymuose. kepti 110-120 laipsniu orkaiteje 60-70min.
receptura 1kg teslos: 1032g cukraus, 75g vanilinio cukraus, 387g baltymu. ATSAKYTI
dovaldas
2012-06-18 14:00
nesamone gavosi. ir kaip dar padarysi be kepimo milteliu. reikia juk kepimo milteliu.ir labai saldus ATSAKYTI
deima
2011-02-18 16:30
kiausinis per mazai isplaktas, todel jie tokie ir subliuske. kiausinio baltyma reikia plakti tol kol apvertus dubeni mase laikosi ir niekur nekrenta. pirma karta plakdama pagalvojau kokia nesamone taip nebuna, bet pabedavojus kad skauda rankas nuo plakimo pastebejau kad kuo toliau tuo labiau standeja baltymai ir apvertus dubeni jie neiskrito. buvo nuostabus morengai. ir jie turi buti balti. normalus ir trapus morengiukai kepa, tiksliau dziusta, orkaiteje apie 4 valandas 100 laipsniu orkaiteje, o jei megstate su tasiu ir minkstu viduriuku pakaks ir 1 valandos (as kaip tik tiek ir kepu, ir skanu, ir vaikams patinka, vis dziaugiasi kad gumos viduj rado :D ir nereikia taip ilgai laukti). ir dar patarimas, uzdarant orkaites dureles ikiskit tarp ju medinio sauksto kota kad pilnai neuzsidarytu. tada bus kur isgauoti dregmei. ir gausis trapucei ir puruciai morengiukai. begu plakt kiausinio ;) ATSAKYTI
Giedrė
2010-11-05 16:09
Labai skaniai gavosi:) reiks pakartot ATSAKYTI
Akvilytė;*
2010-08-22 22:19
tookie skanūs;*
labai mėgstu gaminti,šiuos kepus itin dažnai. ATSAKYTI
jurga
2010-06-20 12:25
cia matosi per ilgai kepti. kur matete parudavusius morengus?na nebent juos po to pavadini morenginiais sausainiais... ATSAKYTI
rutyyyte
2010-04-30 17:18
ziauriai skaniai gavos!!!! ATSAKYTI
urte
2010-04-02 23:18
o ka daryti kad jie nesubliukstu o butu trapus kaip tikri morengai? ATSAKYTI
Eva
2017-06-17 17:50
Juos reikia kepti mazoje temperaturoje, bei labai svarbu, kad orkaite nebutu atidaroma apie 30 min. ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital