Indiška ryžių košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Indiška ryžių košė
Autorius apie receptą: Ši kvapnioji ir saldžioji ryžių košė yra dar vienas mano prisiminimų gaivinimas iš kelionės po Indiją. Tai buvo bene pirmas maistas, kuri paragavau ten. Kvepianti vanile ir Ši kvapnioji ir saldžioji ryžių košė yra dar vienas mano prisiminimų gaivinimas iš kelionės po Indiją. Tai buvo bene pirmas maistas, kuri paragavau ten. Kvepianti vanile ir kardamonu su migdolų gabalėliais... (...daugiau) Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės pieno
0.5 stiklinės ryžių (Risotto)
2 šaukštai cukraus (arba medaus, ar klevų sirupo)
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis malto kardamono
1 žiupsnelis malto imbiero
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atgnybti šaukštelį sviesto ir jame pakepinti ryžius, kol pasidarys švelniai permatomi, tuomet supilti maždaug pusę stiklinės pieno, sudėti prieskonius, druską ir cukrų.
2.
Kai ryžiai sugers pieną pilti dar tiek pat, maišyti ir vėl pilti pieną ir vėl maišyti (visą pieną galima supilti per tris kartus).
3.
Kai ryžiai bus minkšti, nukelti nuo ugnies, dėti sviesto ir padalinti pudingą į dubenėlius.
4.
Patiekiant apibarstyti uogomis.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital