Indiška ryžių košė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Indiška ryžių košė
Autorius apie receptą: Ši kvapnioji ir saldžioji ryžių košė yra dar vienas mano prisiminimų gaivinimas iš kelionės po Indiją. Tai buvo bene pirmas maistas, kuri paragavau ten. Kvepianti vanile ir (...daugiau) Greta, Wild Spoons
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės pieno
0.5 stiklinės ryžių (Risotto)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio vanilės esencijos
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis malto kardamono
1 žiupsnelis malto imbiero
1 žiupsnelis maltų gvazdikėlių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atgnybti šaukštelį sviesto ir jame pakepinti ryžius, kol pasidarys švelniai permatomi, tuomet supilti maždaug pusę stiklinės pieno, sudėti prieskonius, druską ir cukrų.
2.
Kai ryžiai sugers pieną pilti dar tiek pat, maišyti ir vėl pilti pieną ir vėl maišyti (visą pieną galima supilti per tris kartus).
3.
Kai ryžiai bus minkšti, nukelti nuo ugnies, dėti sviesto ir padalinti pudingą į dubenėlius. Užsibarstyti uogomis.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis