Imbieriniai sausainukai Kalėdoms "Snaigės"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Imbieriniai sausainiai Snaigės
Imbieriniai sausainiai Snaigės
Imbieriniai sausainiai Snaigės
Imbieriniai sausainiai Snaigės
Imbieriniai sausainiai Snaigės
Autorius apie receptą: Mano virtuvėje šiandiena prisnigo sausainiukais. Mano virtuvėje šiandiena prisnigo sausainiukais. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų miltų
120 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų rudojo cukraus
9 šaukštai skysto medaus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto imbiero
1 šaukštelis malto muskato
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išsukite su cukrumi ir druska. Įmuškite kiaušinį, sudėkite medų ir visus prieskonius, plakite, kol masė taps puri.
2.
Kitame dubenyje sumaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais. Miltų mišinį pamažu įmaišykite į plakinį ir išminkykite vientisą, elastingą tešlą. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir įdėkite 2 val. į šaldytuvą.
3.
Po to tešlą iškočiokite ir išspauskite norimos formos sausainius. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5–7 min., kol pagels.
4.
Atvėsintus sausainius dekoruokite glajumi, palaukite kol išdžius ir skanaukite. Glajų gaminkite iš 1 kiaušinio baltymo, 200-250 g cukraus pudros ir 1 šaukšto citrinos sulčių. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital