Imbierinė žuvis

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Imbierinė žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg šviežios menkės
5 didelės morkos
4 dideli svogūnai
1 šaukštas majonezo
100 g miltų
druska
žiupsnelis imbiero miltelių
žiupsnelis maltų lauro lapų
žiupsnelis baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytą menkę ištrinti šaukšteliu druskos, juodaisiais pipirais, lauro lapeliais ir imbierais. Palikti pastovėti. Ruošti daržoves - aliejuje patroškinti tarkuotas morkas ir svogūnus su šaukšteliu druskos ir baltaisiais pipirais. Troškinį išdėti į skardą. Tada supilti majonezą į žuvį, išmaišyti ir apvoliojus miltuose, trumpai apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Daržovių troškinį vis praskirti įr į tarpelius sudėlioti žuvį. Jei atrodo labai sausa, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje 15 -20 min.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital