Įdryti baklažanai su faršu
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Įdryti baklažanai su faršu
INGREDIENTAI:
Baklažanai, 4 vienetai
Jautienos faršas, 400 gramų
Svogūnai, didelis, 1 vienetas
Česnakai, 3 skiltelės
Pomidorų padažas, natūralus, 200 gramų
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Alyvuogių aliejus, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patiekalas 4-5 žmonėms. Baklažanus perpjaunam išilgai per pusę, išskobiam vidų, pabarstom truputį druskos, paliekam, kol apkepsim faršą. Keptuvėje įpilam aliejaus, apkepam smulkiai supjaustytą svoguną su česnaku, dedam faršą, pakepam 5 min., supilam pomidorų padažą, druską, pipirus, pakepam 15 min. padedam į šoną, kad truputį atšaltų. Tuo tarpu darom besamelį: 2 šaukstai sviesto, 2 šaukstai miltų, 2 kiaušinio tryniai, 1/2 ltr. pieno, sūris 300g. Ištirpinam sviestą, dedam miltus, pakaitinam truputį, supilam karštą pieną, maišydami supilam trynius, kai užvirs dedam 300 gr. tarkuoto sūrio. Baklažanus nuplaunam, dedam į kiekvieną pusę faršo įdarą, ant viršaus besamelį, dedam į skardą, išteptą gerai su aliejum, galima truputį vandens, kepam 180 laipsnių orkaitėje apie 30-40 min, kol besamelis paraus. Skanaus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis