Įdarytos paprikos ir grybai

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Įdarytos paprikos ir grybai
Įdarytos paprikos ir grybai
Įdarytos paprikos ir grybai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 raudonos paprikos,
14 didelių pievagrybių,
1 didelis svogūnas,
1 puodelis ryžių,
truputis krapų,
truputis petražolių,
3 skiltelės česnako,
180 g sūrio,
druska,
juodieji pipirai,
augalinis aliejus (patepimui).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite ryžius, nulupkite ir supjaustykite grybų kotelius (galvutes palikite), smulkiai supjaustykite svogūną. Svogūną pakepinkite aliejuje, tuomet sudėkite grybus ir kepinkite, kol suminkštės. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau ir pašalinkite kotelius bei sėklalizdžius. Sutarkuokite sūrį. Dubenyje sumaišykite ryžius, grybus su svogūnais, smulkintus česnakus, krapus, petražoles ir 2/3 tarkuoto sūrio. Pabarstykite druska ir pipirais. Galite įdėti truputį grietinės. Skardą patepkite aliejumi, į paprikas ir grybų galvutes pridėkite įdaro ir pabarstykite likusiu sūriu. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje, 35 min. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital