Įdaryti vynuoginiai pomidorai pelėsiniu sūriu

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Įdaryti vynuoginiai pomidorai pelėsiniu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 v. š. majonezo
100 g vynuoginių pomidorų
50 g  kumpio, rūkyto
50 g mėlynojo pelėsinio sūrio
1 kiaušinio trynio, virto
2 šakelių krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nupjauname vyšninių pomidorų viršūnėles ir išskobiame vidų.

Smulkiai supjaustome krapus ir kumpį, įdedame į indą. Jame šakute sutrupiname virto kiaušinio trynį ir pusę pelėsinio sūrio. Įdedame majonezą. Viską atsargiai išmaišome ir gauta mase įdarome vyšninius pomidorus.

Ant pomidorų viršaus uždedame nedidelius gabalėlius likusio pelėsinio sūrio.

Puošiame krapo šakelėmis.
 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital