Įdaryti porai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Įdaryti porai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>2 porų, didelių (baltos dalies)<br />
600 g mėsos far&scaron;o<br />
100 ml grietinėlės (10 %)<br />
1 skiltelės česnako<br />
Žolelių (krapų, petražolės, kalendra),<br />
150 g sūrio<br />
Druskos<br />
Pipirų.</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify">Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais. Far&scaron;ą gardinti druska ir pipirais. Sumai&scaron;yti su keptais svogūnais ir gerai i&scaron;mai&scaron;yti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai i&scaron;mai&scaron;yti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumai&scaron;yti su far&scaron;u. Sandariai užpildyti paruo&scaron;tus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes i&scaron; kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 &nbsp;temp.&nbsp; orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.</p>
</div>
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital