<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>2 porų, didelių (baltos dalies)<br />
600 g mėsos faršo<br />
100 ml grietinėlės (10 %)<br />
1 skiltelės česnako<br />
Žolelių (krapų, petražolės, kalendra),<br />
150 g sūrio<br />
Druskos<br />
Pipirų.</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify">Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabalėliais. Kiekvieną suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir apkepti alyvuogių aliejuje su česnakais. Faršą gardinti druska ir pipirais. Sumaišyti su keptais svogūnais ir gerai išmaišyti. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti. 50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su faršu. Sandariai užpildyti paruoštus vamzdelius. Jas pakepti alyvuogių aliejuje ant dideles ugnies. 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėkite vamzdelius į kepimo indą, supilkite grietinėlę ir kepkite įkaitintoje iki 180 temp. orkaitėje 25 minučių. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti ir po 25 minučių pabarstyti ant vamzdelių ir dar kepti apie 7 minutes.</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)