Įdaryti pievagrybiai su mėsa

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Įdaryti pievagrybiai su mėsa
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greita ir labai skani pievagrybių užkepėlė su maltos mėsos įdaru. Taip ir puikus karštas patiekalas, ir atvėsęs užkandis! Labai greita ir labai skani pievagrybių užkepėlė su maltos mėsos įdaru. Taip ir puikus karštas patiekalas, ir atvėsęs užkandis! Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų pievagrybių (didesnių)
300 gramų vištienos faršo
100 gramų sūrio
0.5 vieneto paprikos
0.5 vieneto svogūnų
1 saujelė krapų (ar kitų žalumynų)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš grybų išpjauti kotelius. Kepurėles atidėti, kotelius smulkiai supjaustyti. Smulkiai supjaustyti papriką. Sūrį sutarkuoti.
2.
Svogūną smulkiai sukapoti, apkepinti aliejuje, kol paskaidrės. Palikti atvėsti.
3.
Faršą sumaišyti su smulkintais grybų koteliais, svogūnais, paprika ir sūriu, pagardinti prieskoniais, smulkintais žalumynais.
4.
Pievagrybių kepurėles įdaryti maltos mėsos mase. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital