Įdaryti pievagrybiai

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Įdaryti pievagrybiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų vištienos (malta)
500 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai majonezo
1 pundelis svogūnų laiškų
200 gramų sūrio
1 šaukštelis druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku. Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles. Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.

Skanaus
AUTORIUS: Svetlana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital