Įdaryti bulvių kukuliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 162)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 162)
Įdaryti bulvių kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
220 g bulvių miltelių kukuliams
100 g maltos jautienos
1 šaukštas džiūvėsėlių
1 šaukštelis aštrių garstyčių
1/4 šaukštelio druskos
žiuspnelis juodųjų pipirų
1 mažas svogūnas
1 marinuotas agurkas (25 g)
50 g šoninės
Padažas:
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 šaukštai aliejaus
konservuotų nuluptų pomidorų (435 ml)
druskos, juodųjų pipiprų
maltų saldžiųjų paprikų
aštrių garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti tešlą kukuliams (pagal gamintojų rekomendacijas ant pakelio). Maltą mėsą sumaišyti su džiūvėsėliais, garstyčiomis, prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu ir agurku. Paskaninti mėgstamais prieskoniais. Iš tešlos suformuoti 8 kukulius ir juos įdaryti mėsos faršu. Užvirinti apie 2 l pasūdyto vandens. Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, patrokšinti su šaukštu aliejaus, sudėti pjaustytus pomidorus. padažą virti apie 10 minučių. Pasūdytame vandenyje išvirti kukulius. Padažą pagardinti pagal skonį. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pačirškinti su šaukštu aliejaus. Graibštu išgriebti kukulius ir sudėti į lėkštes. apibarstyti pakepinta šonine ir patiekti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
L
2011-02-22 14:35
Kiek pamenu čkiškai jie vadinasi kniedlikai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital