Įdaryta lydeka Velykoms

AUTORIUS:
Velykų bobutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Įdaryta lydeka Velykoms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lydeka
2 svogūnai
truputis sviesto kepimui
4 riekės batono
1 kiaušinis
druska, pagal skonį
truputis juodųjų pipirų
prieskoniai, citrininiai žuvies, pagal skonį
majonezas, aptepimui
1 morka
1 citrina, papuošimui
alyvuogės, papuošimui
salotos, papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Svieste pakepinti svogūną ir tarkuotą morką.

Batono išmirkinti kelias riekeles ir sutrinti.

Į sumaltą lydekos mėsą sudėti atvėsintus svogūnus ir morkas, batoną, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų ir citrininių žuvies prieskonių. Viską gerai išminkyti. Jei trūksta gaminamos lydekos mėsos, pridėti šaldytos jūros lydekos.

Turimą masę sudėti į lydekos odą ir susiūti. Suformuotą lydeką dėti į skardą, išteptą aliejumi. Tada aptepti majonezu ir subadyti adata, kad nesutruktų.

 skardą įpilti pusę stiklinės šilto vandens. Kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 40 - 60 minučių (pagal lydekos dydį).

Iškeptą atvėsinti ir papuošti.

AUTORIUS: Velykų bobutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital