Įdaryta lydeka su brokoliais ir lašiša

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Įdaryta lydeka su brokoliais ir lašiša
Įdaryta lydeka su brokoliais ir lašiša
Įdaryta lydeka su brokoliais ir lašiša
Autorius apie receptą: Visai neblogas šis mano išradimas, minkšta lydeka, skani. Visai neblogas šis mano išradimas, minkšta lydeka, skani. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
3 kilogramai lydekos
250 gramų lašišos
200 gramų brokolių
2 vienetai morkų
80 mililitrų grietinėlės
60 gramų pieno
50 gramų sviesto
4 riekės batono
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 gabalas poro
1 gabalas salierių
1 vienetas paprikos
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai druskos
6 žiupsneliai penkių pipirų mišinio
2 žiupsneliai mairūno
2 žiupsneliai raudonėlio
2 žiupsneliai čiobrelių
1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Lydeką nuskusti, perpjauti pilvą kuo mažesniu pjūviu, išimti vidurius, gerai išplauti.
2.
Mėsą atskirti nuo odos ir ją sumalti kartu su daržovėmis, žolelėmis, bei piene mirkytu ir nusunktu batonu.
3.
Įmušti kiaušinį, įdėti tirpinto sviesto, grietinėlės, manų, suberti druską ir prieskonius, išskyrus juodųjų pipirų ir citrinos mišinį, išmaišyti. Būtų gerai, kad toks ruošinys pastovėtų bent pusvalandį.
4.
Lašišos filė apiberti juodųjų pipirų ir citrinos mišiniu.
5.
Kloti faršo, nuplikytų brokolių, lašišos filė, vėl faršo.
6.
Užsiūti ir subadyti adata.
7.
Aliejumi apteptą žuvį paguldyti į aliejuotą skardą, dėti į šaltą orkaitę ir 15-likai minučių užsukti 50 laipsnių temperatūrą. Po to 15-likai minučių užsukti 100 laipsnių temperatūrą. Po to į skardą šalia žuvies supilti stiklinę vandenio ir 50-čiai minučių nustatyti 170 laipsnių temperatūrą.
8.
Kai iškepa, iš pilvo išimti siūlus, supjaustyti ir puošti daržovėmis, alyvuogėmis, citrinomis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital