Įdaryta lydeka

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Įdaryta lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg. lydekos
1 žalio vištos kiaušinio
10 virtų putpelės kiaušinių
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
1 šaukšto aliejaus
1 virtos vidutinės morkos
1 svogūno
2 batono riekelių
1 šaukšto druskos
po trupučiuką prieskonių: maltų lapelių, Kotanyi ketverių pipirų
bazilikų, čiobrelių, ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital