Įdaryta lydeka
AUTORIUS:
Regina R.
Įdaryta lydeka
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 2 kg. lydekos
  • 1 žalio vištos kiaušinio
  • 10 virtų putpelės kiaušinių
  • 2 šaukštų krakmolo
  • 2 šaukštų miltų
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 1 virtos vidutinės morkos
  • 1 svogūno
  • 2 batono riekelių
  • 1 šaukšto druskos
  • po trupučiuką prieskonių maltų lapelių, Kotanyi ketverių pipirų
  • bazilikų, čiobrelių, ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.

AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis