Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Havajietiška Aloha sriuba su kokoso pienu
Autorius apie receptą: Paprasta, bet tikrai neįprasta sriuba. Nors už lango vis dar žiema, lekštėje tegu būna Havajai. Paprasta, bet tikrai neįprasta sriuba. Nors už lango vis dar žiema, lekštėje tegu būna Havajai. Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
1 skardinė kokosų pieno
1 stiklinė džiovintų žirnių
150 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas kukurūzų burbuolių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas saldžiųjų bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas saldžiosios paprikos
3 skiltelės česnako
2 vienetai sultinio kubelių
Papuošimui:
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žirnius užmerkiau visai nakčiai. Tada viriau apie 3 valandas. Bet siūlau vadovautis ant pakuotės esančia instrukcija. Likus 30 minučių iki virimo pabaigos, žirnius padalinkite pusiau.
2.
Svogūną ir česnakus sukapokite ir dėkite į puodą su verdančiu vandeniu. Įdėkite pusę žirnių bei sultinio kubelius. Virkite ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštės. Vis įpilkite verdančio vandens, kompensuoti išgaravusį skystį. Elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Kukurūzų burbuolę padalinkite į 5 dalis. Dėkite į mūsų sriubos puodą kartu su smulkinta morka bei likusiais žirniais. Po 10 minučiu dėkite stambiai pjaustytą saldžiąją bulvę, papriką ir konservuotus kukurūzus. Virkite ant nedidelės ugnies apie 20 minučių arba kol daržovės suminkštės.
3.
Pabaigoje įpilkite kokosų pieną (jeigu sriuba jums per tiršta, praskieskite vandeniu), padidinkite ugnį, užvirkite ir išjunkite puodą. Druska ir pipirai – pagal skonį.
4.
Patiekiam užbarstę šviežių petražolių, kalendros ar kitokių mėgstamų žalumynų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital