Gustavo pyragas
AUTORIUS:
Gitana Mikutytė
Gustavo pyragas
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 4 pakeliai sausainių 
  • „Gaidelis“ ar pan., 0,7 indelio kondensuoto pieno su cukrumi,
  • 3 bananai,
  • 3 vidutinio dydžio obuoliai,
  • 1 desertinis šaukštelis aguonų.  
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Masė pertepimui: idne sutrinti 3 bananus, nulupti ir gerai išvalyti obuolius, juos sutarkuoti, tada supilti 0,7 indelio kondensuoto pieno ir įberti šaukštelį aguonų. Viską gerai išmaišyti. Per visą pjaustymo lentelės plotą išdėliojame 1 pakelį sausainių ir pertepame paruošta mase, tada ant viršaus dedame antrą pakelį sausainių ir vėl pertepame. Tai kartojame tol, kol sudedame visus produktus. Palaikome šaldytuve, kad viskas šiek tiek sustingtų.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

Gitana Mikutytė
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis