Guliašas su pievagrybiais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Guliašas su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos, pjaustytos gabaliukais
2 šaukštai sviesto
0,5 svogūno
0,5 paprikos, raudonosios
5 pievagrybiai
2 šaukštai kvietinių miltų
0,5 stiklinės vandens, virinto
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Čili, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste. Sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių troškintis. Pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome.  Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Mergiote
2012-03-14 23:14
As dalies ingridientu neturejau, tai dejau svoguna, morka, grietines troskinant, krapu, petrazoliu, svoguneliu. Gavosi nuostabiai skanu :) ATSAKYTI
Brigita
2012-01-16 16:51
Labai labai skanu! :) ATSAKYTI
me
2011-11-24 13:01
Tikriausiai pamiršo pomidorų padažą :) Nes pagal receptą, tai natūralu, kad nesigaus raudonas :) O taip gali nudažyt tik padažas :) ATSAKYTI
irma
2011-08-12 15:34
pas mane gavosi rudas o ne raudonas kaip nuotraukoje.viska dejau kas buvo parasyta.recepto autore slapta ingredienta neparase. ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital