Guliašas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Guliašas
Guliašas
Guliašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos;
Mėsos prieskoniai;
Prancūziškos žolelės;
1 svogūnas;
1 kubelis vištienos sultinio;
100 ml vištienos padažo;
200 g pievagrybių;
200 g morkų;
1 paprika;
Aliejaus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname keptuvėje. Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten pilame stiklinę vandens, pomidorų padažą bei kubelį sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštėss. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital