Guakamolė

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Guakamolė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 avokadai, pradėję minkštėti
0,5 aldaus svogūno (geltonais lukštais, neaštrus)
0,5 žaliosios citrinos (tinks geltona, bet žalioji skaniau)
1 skiltelė česnako (nebūtinai)
1-2 halapinio ar serano čilės, šviežios arba marinuotos
1 pomidoras (nebūtinai)
0,5 arb. š. druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išspaudžiame citrinos sultis.
Avokadus atskiriame nuo sėklų ir žievių, tuojau pat juos apliejame citrinos sultimis, kad neparuduotų, ir sutriname grūstuvu.
Maisto precesoriuje arba peiliu labai smulkiai susmulkiname svogūną, česnaką ir čiles.
Smulkiais kubeliais (5 mm) supjaustome pomidorą ir žalumynus.
Viską sumaišome dubenyje. Pateikiame su traškučiais, paskrudintos pitos trikampėliais arba su patiekalais: tacos, burritos, quesadilla, tamales... Skaniausia ir gražiausia guakamolė pirmąsias 2 val.; saugoma šaldytuve bus skani ir antrą dieną, tačiau išvaizda nukentės.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital