Grybų padažas bulvėms

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Grybų padažas bulvėms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Grybai, marinuoti ar sūdyti, 400 gramų
Kvietiniai miltai, 2 šaukštai
Sviestas, 1 šaukštas
Svogūnai, laiškai, 1 sauja
Pienas, truputį
Druska, truputį
Juodieji pipirai, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus per naktį numirkykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite grybus, pakepkite 10 min, suberkite miltus ir maišydami pilkite pieną kol gausis norimo tirštumo padažas, suberkite smulkintus svogūnų laiškus, pagal skonį suberkite druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite. Patiekti su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital