Gruzdintuvėje keptas kiaulienos nugarinės kepsnys

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Gruzdintuvėje keptas kiaulienos nugarinės kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
kiaulienos karbonado, paruošto taip, kaip mėgstam,
virtų kiaušinių,
fermentinio sūrio,
svogūnų,
saldžiosios paprikos,
žalumos,
prieskonių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus, papriką, kaiušinius supjaustome kubeliais, susumulkiname krapus, sutarkuojame sūrį. Papriką ir svogūną pakepiname. Visus įdarui reikalingus produktus sumaišome. Pasiruošiame dvi lėkštes: plaktas kiaušinis ir džiūvėsiai. Ant karbonado dedam įdarą ir susukam ritinėlį. Tada voliojame: džiūvėsiai - kiaušinis - džiūvėsiai - kiaušinis - džiūvėsiai. Verdame gruzdintuvėje apie 15 minučių.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital