Gruzdinti vištienos sparneliai

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Gruzdinti vištienos sparneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų vištienos sparnelių
180 mililitrų aliejaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštas aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštas kmynų (malti )
1 šaukštas maltos ciberžolės
1 šaukštas maltos kalendros
1 šaukštas citrinos žievelės
2 šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
2 šaukšteliai kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruoškite marinatą sparneliams: imkite gilų dubenį, supilkite aliejų, įspauskite česnaką, įberkite papriką, kmynus, ciberžolę, kalendrą, citrinų žieveles, čili miltelius ir karį. Gerai išmaišykite.
2.
Vištienos sparnelius nuplaukite, kiekviename padarykite du gilius įpjovimus.
3.
Įdėkite sparnelius į marinatą, permaišykite. Uždenkite dubenį ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba per naktį.
4.
Kepti ant grotelių, sumautus ant iešmų virš ugnies. Kepant kartas nuo karto palaistyti alumi.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital