Kalėdinis karštas vynas

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Kalėdinis karštas vynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 l raudonojo vyno
10 gvazdikėlių (Gvazdikėliai)
2 cinamono lazdelės (Cinamonas)
200 ml cukraus
100 g migdolų (be odelės)
100 g razinų
apelsino žievelės juostelės
200 ml degtinės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Supilkite vyną į puodą. Sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę. Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital