Grilyje kepta aviena

AUTORIUS:
Daura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 87)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 87)
Grilyje kepta aviena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 gabalėlių avienos (maždaug po 50 g)
2 šaukštai rozmarinų
1,5 šaukštelio maltų pipirų
citrina
65 g alyvuogių aliejaus
ryšelis šviežių rozmarinų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nupjaustome avienos riebalus, sausgysles. Mėsą sudedame į nedidelį nemetalinį indą, patepame aliejumi. Apibarstome puse kiekio supjaustytų rozmarinų ir maltų pipirų, pasūdome ir paliekame 20 minučių pastovėti.
Mėsą apverčiame, vėl patepame aliejumi, apibarstome likusiais rozmarinais, pipirais ir paliekame dar 20 minučių.
Prie medinio šaukšto pririšame šviežių rozmarinų ryšelį.
Mėsą sudedame ant grotelių ir vartydami kepame iš abiejų pusių po 2 - 3 minutes, vis padaužydami per mėsą šaukštu su rozmarinais, kad ji įgautų prieskonį. Prieš baigdami kepti mėsą, nurišame nuo šaukšto rozmarinų ryšelį ir įmetame į ugnį. Rozmarinų dūmai suteikia mėsai specifinio skonio.
Tiekdami papuošiame pakepintais citrinos griežinėliais.
Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Daura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Vilte
2010-08-18 17:50
ar yra rosmarinu pirkti prekybos centruose? ATSAKYTI
Neringa
2010-08-18 16:28
Tikiuosi gausis sultinga :) ATSAKYTI
Sandra
2010-08-18 14:44
Visada prie avienos tiks sviezios darzoves ir ryziai ATSAKYTI
Kristina
2010-08-18 11:18
Ka pasiūlytumėt kaip garnyrą? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital