Grikių košė su pievagrybių padažu

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Grikių košė su pievagrybių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Grikiai, 500 gramų
Pievagrybiai, 5 vienetai
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Pienas, truputį
Druska, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį
Sultinys, kubeliai, 1 vnt.
Aliejus, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti, Pieno reikia pilti kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laima
2012-03-22 21:30
Labai skanus patiekalas. Ir niekam nereikia kepinti tų grikių (kaip kad rašė Skanautoja) :) Taip sveikiau! Labai skanu... ATSAKYTI
Skanautoja
2011-03-10 15:33
Skanu. Bet patobulinimui dar galima būtų grikius pakepint :) Kad šiek tiek apskrustų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital