Grietinėlėje troškinta žuvis

AUTORIUS:
Veronika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grietinėlėje troškinta žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 gabalai žuvies filė
250 mililitrų grietinėlės
4 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
3 žiupsneliai prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustyti į 4 gabalus, iš abiejų pusių pabarstyti prieskoniais.
2.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, žuvį pakepinti iš abiejų pusių po 2 minutes, kad apskrustų išorė. Išimti iš keptuvės.
3.
Toje pačioje keptuvėje pakepinti smulkintus svogūnus ir pievagrybius, užpilti grietinėlę ir, kai užvirs, sudėti žuvį. Patroškinti kelias minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Veronika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital