Greitos užkandėlės “Laiveliai” su faršu ir sūriu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitos užkandėlės “Laiveliai” su faršu ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
6 riekės batono
1 vienetas agurkų
4 riekės sūrio
400 gramų faršo
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis prieskonių
50 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Faršą pasiruošiame pagal savo skonį (galima įtarkuoti daržovių: morkų, moliūgų, cukinijų ar kt.), pagardinti mėgstamais prieskoniais ar prieskoninėmis žolelėmis, pasūdyti. Taip pat mušti kiaušinį, berti džiūvesėlių ar piene išbrinkinto batono riekę, kaip įprastiems kotletams.
2.
Viską gerai išmaišius, formuoti mažus rutuliukus ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti 180 C orkaitėje apie 20 minučių. Atvėsinti.
3.
Iš batono riekės išspausti sausainių formele apskritimus.
4.
Ant jų dėti po agurko riekelę, dėti po kotletuką, persmeigti smeigtuku ir iš sūrio padaryti burę.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital