Autorius apie receptą:
Paprasta, skani ir graži užkandėlė.
Paprasta, skani ir graži užkandėlė.
Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
275 gramai
bemielės sluoksniuotos tešlos
6 riekės
virto kumpio
(didelių, plonų)
50 gramų
sūrio
(tarkuoto)
šiek tiek
pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą išvynioti ir supjaustyti vertikaliai į 6 lygias juostas. Kumpio riekeles supjaustyti į 4 dalis.
2.
Ant kiekvienos tešlos juostelės užtepti pomidorų padažo, išdėlioti kumpį, pabarstyti sūriu iki vidurio juostelės, kad apačioje dar liktų laisvos tešlos, kaip parodyta antroje nuotraukoje. Likusią tešlą užlenkti ir susukti į suktinuką.
3.
Sudėti į silikonines formeles ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių.