Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su smidrais ir krapais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su smidrais ir krapais
Autorius apie receptą: Man smidrai yra tokia kažkokia karališka daržovė, o su jais gaminti mažytė šventė, galbūt dėl to, kad jais pasidžiaugti galima labai trumpai..O labiausiai aš mėgstu smidrų Man smidrai yra tokia kažkokia karališka daržovė, o su jais gaminti mažytė šventė, galbūt dėl to, kad jais pasidžiaugti galima labai trumpai..O labiausiai aš mėgstu smidrų ir fetos kombinaciją, labai jau gerai jų skoniai dera. Štai gražuoliai sluoksniuotos tešlos pyragėliai. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 lapai sluoksniuotos tešlos
6 vienetai smidrų
100 gramų fetos sūrio
1 saujelė krapų
2 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus labai trumpai apverdame 2 - 3 minutes, išvirtus iškart perliejame šaltu vandeniu, perpjauname per pusę.
2.
Fetą sumaišome su grietine.
3.
Ant tešlos lakšto tepame fetą, sudėliojame smidrus. Dedame krapų.
4.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių, kol tešla gražiai iškyla ir paruduoja.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital