Autorius apie receptą:
Man smidrai yra tokia kažkokia karališka daržovė, o su jais gaminti mažytė šventė, galbūt dėl to, kad jais pasidžiaugti galima labai trumpai..O labiausiai aš mėgstu smidrų
Man smidrai yra tokia kažkokia karališka daržovė, o su jais gaminti mažytė šventė, galbūt dėl to, kad jais pasidžiaugti galima labai trumpai..O labiausiai aš mėgstu smidrų ir fetos kombinaciją, labai jau gerai jų skoniai dera. Štai gražuoliai sluoksniuotos tešlos pyragėliai.
(...daugiau)(...mažiau)Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 lapai
sluoksniuotos tešlos
6 vienetai
smidrų
100 gramų
fetos sūrio
1 saujelė
krapų
2 šaukštai
grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus labai trumpai apverdame 2 - 3 minutes, išvirtus iškart perliejame šaltu vandeniu, perpjauname per pusę.
2.
Fetą sumaišome su grietine.
3.
Ant tešlos lakšto tepame fetą, sudėliojame smidrus. Dedame krapų.
4.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių, kol tešla gražiai iškyla ir paruduoja.