Greitas karamelinis krekerių tortukas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Greitas karamelinis krekerių tortukas
Autorius apie receptą: Labai greitai pagaminamas sausaininis pyragėlis. Tikrai skanus! Labai greitai pagaminamas sausaininis pyragėlis. Tikrai skanus! Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų saldžių krekerių "žuvytė"
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (ala Rududu)
180 gramų sviesto
4 šaukštai grietinės
2 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sviestą išlydyti kartu su "Rududu", sudėti grietinę, išmaišyti.
2.
Leisti masei pravėsti, o tada paplakti su išspaustos citrinos sultimis, galima patarkuoti citrinos žievelės.
3.
Visą paruoštą masę supilti ant krekerių ir gerai išmaišyti, sudėti į formą ir leisti palikti šaldytuve sustingti 1 - 2 valandas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ina
2018-11-05 10:32
Labai skanus pyragas. Aš nededu grietinės ir citrinos, o jei sudėsi 50/50 sūrių krekerių, gaunasi dar įdomesnis skonis. Ir dar palaikau kambario temperatūroje valandą-dvi. ATSAKYTI
Rasa
2017-05-14 15:25
Labai skanu,tik as perku krekerius su aguonom,tada dar toks traskesys kai valgai ir nededu grietines ir citrinos,bet reiks isbandyt ATSAKYTI
Kristina
2017-04-15 14:49
O kiek pieno pilasi ir neparasyta kur ji pilti ir kada pilti i krekeriu pyraga ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2017-04-15 18:29
Kristina, pieno šiam receptui nereikia, čia pavadinimas "karamelizuoto kondensuoto pieno" nusikėlė į antrą eilutę :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital