Greitai marinuotos jaunos cukinijos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitai marinuotos jaunos cukinijos
Greitai marinuotos jaunos cukinijos
Greitai marinuotos jaunos cukinijos
Autorius apie receptą: Nors dabar ir yra pats marinavimo ir koncervavimo metas, šitas gardumynas yra daugiau vasarinis nei žieminis – labai tinka kaip aromatingas garnyras prie ant grotelių keptų mėsos Nors dabar ir yra pats marinavimo ir koncervavimo metas, šitas gardumynas yra daugiau vasarinis nei žieminis – labai tinka kaip aromatingas garnyras prie ant grotelių keptų mėsos patiekalų, sumuštinių, suvožtinių, arba tiesiog ant juodos duonos su sviestu. Jei nesuvalgysite anksčiau, šitas gardumynas šaldytuve išsilaikys apie savaite ar pusantros, paskui jis gali tapti tik kiek aštresnio skonio. Šitoks greito marinavimo būdas tiks daugumai jūsų pamėgtų daržovių. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai cukinijų (jaunų)
100 mililitrų obuolių acto
100 mililitrų baltojo vyno acto
1 vienetas baltųjų svogūnų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja krapų (smulkintų)
0.5 vieneto aitriosios paprikos (smulkiai supjaustyto, jei mėgstate aštriai, dėkite visą)
1.5 šaukšto druskos
1 šaukštas garstyčių grūdelių
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukinijas ir svogūnus supjaustykite labai plonais griežinėliais, geriausia specialia pjaustykle, kad griežinėliai būtų kuo plonesni. Apiberkite druska, pamaišykite, sudėkite į kiaurasamtį, truputį spūstelėkite ir pridenkite maža lėkštute. Kiaurasamtį dėkite į dubenėlį, kad sulaikytų besisunkiančias sultis. Laikykite vėsioje vietoje apie dvi vlandas, karts nuo karto pamaišykite, kad išsisunktų kuo daugiau sulčių.
2.
Nuvarvintas ir kuo sausiau nuspaustas cukinijas dėkite į 0,7 ar 1 l stiklainį ir susluoksniuokite drauge su čili pipirais, krapais ir garstyčių sėklomis.
3.
Obuolių ir balto vyno actą supilkite į nedidelį puodą. Sumaišykite su cukrumi ir užvirinkite ant lengvos ugnies. Kai cukrus ištirps, pavirkite dar porą minutėlių, tada užpilkite ant paruoštų cukinijų. Stiklainį uždarykite, leiskite atvėsti, o paskui statykite į šaldytuvą.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital