Greitas biskvitinis pyragas su švelniu varškės ir grietinėlės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Biskvitinis pyragas su švelniu varškės kremu
Autorius apie receptą: Paprastai ir greitai pagaminamas biskvitinis pyragas - minkštas, su švelnaus skonio kremu, su VALIO grietinėle be laktozės. Paprastai ir greitai pagaminamas biskvitinis pyragas - minkštas, su švelnaus skonio kremu, su VALIO grietinėle be laktozės. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
120 gramų cukraus
120 gramų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
Pertepimui:
250 gramų grietinėlės (naudojau "Valio" be laktozės)
200 gramų varškės
120 gramų cukraus
1 šaukštelis citrinų sulčių
Pabarstymui:
šiek tiek kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius su cukrumi išplakti iki baltų putų elektriniu plakikliu. Plakti apie 4 minutes. Į kiaušino masę po truputį įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska, ir išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Tešlą dėti į kepimo formą, išklotą popieriumi, ir išlyginti. Naudojau 20x30 centimetrų formą. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 10 minučių ir palikti atvėsti. Atvėsusį biskvitą perpjauti pusiau.
3.
Varškę elektriniu plakikliu išsukti su cukrumi, kad nesijaustų cukraus granulių. Grietinėlę išplakti su citrinos sultimis ir sumaišyti su varške.
4.
Biskvitus pertepti kremu, viršų taip pat aptepti kremu ir apibarstyti kakava. Palikti šaldytuve mažiausiai dviems valandoms.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Diana
2023-02-13 20:21
Ačiū už receptą, reiks pabandyt ATSAKYTI
Laima
2019-10-19 12:38
Aciu uz recepta,puikiai viskas pavyko! ATSAKYTI
Laima
2019-09-10 19:53
O kremo uzteko tiem biskvitam sutept? Kazkaip varskes lyg mazoka ATSAKYTI
Diana
2019-09-15 15:30
Šio pyrago pertepimas nestoras, tad pakaks. Bet jeigu mėgstate labau varškinius pyragus ar norisi daugiau kremo, padidinkite ingredientų kiekį tiesiog. ATSAKYTI
Ernesta
2019-01-29 14:17
o butinai grietinele valio be laktozes? ATSAKYTI
Agnė
2019-01-29 15:20
Tikrai tiks ir paprasta plakamoji grietinėlė (35-36% riebumo) :) ATSAKYTI
Jolanta
2019-01-28 19:55
Kepiau 13 min. Patikrinau su mediniu pagaliuku, visiskai dar neiskepes, o jau visas rudas, pamazinau Temperatur iki 180,laukiu kas Bus toliau ATSAKYTI
lija
2017-08-26 13:02
o kam tie kepimo milteliai? ATSAKYTI
Edita
2017-08-26 13:42
Kad biskvitas būtų dar puresnis. Kiaušiniai kelia ir iš tiesų galima vien su jais kepti, bet su milteliais dar puriau gaunasi ATSAKYTI
Rasa
2018-02-08 21:10
Puikiai pavyko! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital