Greita lazanija

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Greita lazanija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lazanijos lakštai
300 g kiaulienos
Druska
Pipirai
3 skiltelės česnako
3 šaukštai pomodorų padažo
300 g fermentinio sūrio
Petražolės
1 stiklinė pieno
2 kiaušiniai
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną pakepiname su prieskoniais ir smulkintais česnakais ir pagardiname pomidorų padažu. Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su išplaktais kiaušiniais, smulkintomis petražolėmis, pienu ir majonezu bei pagardiname prieskoniais. Į pasirinkto dydžio kepimo indą pilame šiek tiek aliejaus, tuomet visą dugną padengiame lazanijos lakštais, juos padengiame mėsos mase, tuomet pilame gausiai sūrio ir pieno masę, tuomet vėl dedame lazanijos lakštus, ir taip sluoksniuojame, kol nebeliks produktų. Viršutinis sluoksnis turi būti lazanijos lakštų aplietų sūrio mase. Kepame orkaitėje 180 0C apie 1 valandą. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
asta
2016-02-25 13:19
O lakstus deti tokius isemus is pakuotes ar turi buti minksti jie? ATSAKYTI
ernisss
2015-01-31 14:28
neskanu
ATSAKYTI
ernisss
2015-01-31 14:27
blogai ATSAKYTI
Gintarė
2012-10-24 13:12
sveiki,koks kiekis susinaudoja lazanijos lakštų? ATSAKYTI
Indre
2011-04-13 12:00
Vakar dariau,gavosi labai puikiai, lakstai minkstuteliai, tik gal siek tiek rieboka isejo, farsa pakeiciau i jautienos:) pameginkit, daug laiko neuzima, o ir rezultatas - skanu. ATSAKYTI
Anica
2011-03-23 11:11
Sultinys pridetas E621 uz tai ir skaniau :D))
Ne visus lakstus reikia apvirti. Skaitykite etiketes, ten paraso.
Asmeniskai niekada neverdu, net jei taip raso... paprasciausiai pripilu skysciu, kad ir vandens (galima grietineles, to pacio sultinio, pieno ar pan.). Pilu tol, kol viskas apsisemia. Tuomet inda reikia turet aukstesnem sienom, kad kepant neisbegtu, o iskepus siek tiek palaikau kad atvestu ir tuomet visas skystis susigeria ;) ATSAKYTI
Sandra
2011-02-06 21:06
As kai darau, paparasiausiai vietoj balto padazo pilu sultini, jei turi geriau naturalu, jei ne is kubeliu. Kartais i sultini idedu sauksta grietines, bet dazniausiai nededu. Ir kaloriju maziau ir greiciau. Ir taip man labiau patiko nei su beshamelio padazu ir sveciams kuriems teko ragaut patiko. ATSAKYTI
Aiste
2011-02-06 19:54
Mhm, idomus receptas - nes su tuo baltu padazu tikrai daug terliones buna...tik ar imanoma be kiausu butu, pas mus yr alergisku kolkas :( ATSAKYTI
Agne
2011-02-06 16:00
Lazanijos lakstams suminkstet pades piena - gan nemazai jo cia pilasi pagal receptura.. be to - ir kepimo laikas netrumpas.. pavirus lakstus jie paprasciausiai nuo pieno ir kepimo laiko tiesiog isteztu.. ATSAKYTI
Ligita
2011-02-06 15:58
lakstu virti nereikia, jie suminksteja nuo pieno padazo, as manyciau jautienos farsas skaniau lazanijoje nei kiaulienos ATSAKYTI
Greta
2010-12-08 15:00
As lazanijas lakstus butinai paviriu bent minute, kol palieka minksti.Ir tik tada dadu i orkaite ATSAKYTI
Monika
2010-10-29 18:44
o kartais lazanijos lakstu apvirti nereikejo, nes kai gaminau tik aisku ne pagal si recepta, man tiesiog jie buvo kieti? ATSAKYTI
Sandra
2010-10-12 18:52
Nu katik padariau dabar tik idejau i orkaite paziureasim kaip isejo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital