Girti čeburėkai

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Girti čeburėkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1kg faršo, riebaus
3 svogūnų
1stiklinės vandens
Druskos
Pipirų

Tešlai:
7 stiklinių miltų
2 stiklinių vandens (verdančių)
6 kiaušinių
100 g degtinės
1 a.š. druskos

 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome. Sudedm likusius miltusir išminkome tššlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko.
Svogūnus supjaustome kubeliais su dedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais.
Suformuojame čeburėkus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
......
2016-06-03 11:03
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital