Geltonųjų slyvukų saldžiarūgštis padažas žiemai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
 Geltonųjų slyvukų saldžiarūgštis padažas žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Geltonieji maži slyvukai - 3 kg
Cukrus - 3 stikl.
Druska - 3 valg. šaukšt.
Vandens - 200 ml
Petražolės - 2 pund.
Česnakas - 3 skilt.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šis saldžiarūgštis padažas yra tinkamas valgyti prie įvairios mėsytės arba mėsai marinuoti. Taigi slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada reikia slyvukus perkošti taip, kad kauliukus atskirtumėte. Aš dariau paprasčiau - tam pačiam puode verdant su mediniu samčiu slyvas maišant tryniau ir išgraibiau kauliukus. Tada į tą tyrelę dedame cukrų, druską ir smulkintas petražoles ir verdame apie 20-25 minutes. Dažnai maišome. Susmulkintus česnakus dedame į tą patį puodą ir dar verdame apie 7 minutes ir tuomet pilstome į stiklainius. Iš šio kiekio man gavosi 3 litrai saldžiarūgščio padažiuko.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital