Gaspačio pagal Agnę

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Gaspačio pagal Agnę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 skiltelės česnako
1 galvutė svogūno
6 švieži pomidorai
1 žaliasis pipiras
1 agurkas
Druska
Pipirai
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
aštrus padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite odelę, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite taip pat ir papriką, agurką, česnaką ir svogūną. Visas susmulkintas sudedamąsias dalis papildomai sutrinkite trintuvu, kol bus vientisa masė. Įpilkite aliejaus, aštraus padažo, įberkite druskos. Kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą, patiekite su kitomis daržovėmis ar skrudinta duona.
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Kamile
2012-08-02 17:42
man atrodo kad astrus padazas turetu buti keciupas ATSAKYTI
juste
2011-06-01 19:29
PVZ tabasko ATSAKYTI
Aurelija
2011-05-11 23:12
Gal galėtumėte patikslinti, kas tiksliai yra „astrus padazas”? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital