Gardieji kalakutienos kepsniai orkaitėje

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Gardieji kalakutienos kepsniai orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų maltos kalakutienos
2 vienetai kiaušinių
3 skiltelės česnako
2 saujos miltų
1 šaukštelis prieskonių paukštienai
Viršui:
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
100 gramų fermentinio sūrio
4 šaukštai majonezo
10 gramų svogūnų laiškų (nebūtina)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kalakutienos faršą įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnaką. Beriame miltus, prieskonius paukštienai, pagal skonį pagardiname druska ir pipirais. Viską išmaišome.
2.
Formuojame iš faršo kepsnius ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros apie 30-40 minučių.
3.
Kol kepa kepsniai, supjaustome svogūnus ir pakepiname juos keptuvėje ant trupučio aliejaus. Kai svogūnai gražiai pagels, dedame tarkuotą morką. Kelias minutes pakepiname.
4.
Ant iškeptų kepsnių dedame pakepintas daržoves, pjaustytus svogūnų laiškus, tepame majonezo ir pabarstome tarkuoto sūrio.
5.
Pašauname į orkaitę ir pakepame dar 5-10 minučių, kol sūris gražiai išsilydys.
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Livija
2017-11-25 20:33
Nostabūs kepsniukai ir labai lengva pagaminti. Tik aš vietoje miltų dėjau krakmolą, man taip skaniau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital