Gaivus biskvitinis vyniotinis su varškės kremu ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vyniotinis su varške ir braškėmis uogomis
Autorius apie receptą: Kol turime uogų, naudokimės proga ir jomis gardinkime desertus, valgykime jas rieškutėmis! Šį vyniotinį pagaminti neužtrukau nė valandėlės, o rezultatas labai neprastas! Kol turime uogų, naudokimės proga ir jomis gardinkime desertus, valgykime jas rieškutėmis! Šį vyniotinį pagaminti neužtrukau nė valandėlės, o rezultatas labai neprastas! Monika, Fėjos virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
Įdarui:
200 gramų varškės
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai cukraus
2 saujos braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Biskvitui kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus ir gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Kuo atsargiau šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešla turi būti puri ir nesukritusi. Svarbu nepermaišyti!
2.
Pilame tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos, lengvai paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį. Kepame 12-15 min 200 C orkaitėje. Iškepusį biskvitą iš karto ištraukiame iš orkaitės ir suvyniojame į švarų virtuvinį rankšluostėlį. Palaukiame, kol atvės.
3.
Įdarui varškę ištriname per sietelį, kad neliktų grūdelių. Į šaltą grietinėlę supilame cukrų ir plakame iki standumo. Į pertrintą varškę šaukštu įmaišome išplaktą grietinėlę. Braškes pasmulkiname ir taip pat įmaišome į kremą.
4.
Biskvitą išvyniojame iš rankšluostėlio ir ant biskvito tolygiai paskirstome kremą. Susukame. Aš vyniotinį apsukau maistine plėvele ir padėjau į šaldytuvą valandai. Viskas, galime skanauti!!!!
5.
Širdelės ant biskvito! Jei yra noro papuošti vyniotinį, tuomet paruošus biskvitinę tešlą, reikia atskirti 2-3 v.š. tešlos ir ją nudažyti maistiniais dažais. Aš naudojau gelinius. Ant kepimo skardos konditeriniu maišeliu išpiešiame širdeles. Skardą dedame į orkaitę 2 minutėm ir traukiame lauk. Ant viršaus pilame likusią tešlą, tolygiai, atsargiai paskirstome ir kepame kaip parašyta aukščiau pateiktame aprašyme.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital