Gaivios vasariškos salotos su šparaginėmis pupelėmis, pomidorais ir fetos sūriu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivios vasariškos salotos su šparaginėmis pupelėmis, pomidorais ir fetos sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų vyšninių pomidorų
2 saujos šparaginių pupelių
100 gramų fetos sūrio
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šparagines pupeles sudedame į verdantį ir pasūdytą vandenį, ir keletą minučių paverdame, kad suminkštėtų. Išimame iš puodo ir apipilame šaltu vandeniu, kad liktų traškios.
2.
Į lėkštę dedame apvirtas šparagines pupeles, per pusę perpjautus vyšninius pomidorus. Ant viršaus užberiame kubeliais supjaustytą fetos sūrį, smulkiai sukapotą svogūną.
3.
Padažui alyvuogių aliejų sumaišome šlakeliu citrinos sulčių juo apšlakstome salotas, pagardiname druska ir pipirais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Milda
2017-09-03 10:43
Dar tinka šiek tiek česnako įspausti... Šiaip skanios salotytės, ypač kai mėgstu šparagus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital