Florencijos pica

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Florencijos pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g miltų
2 šaukštai aliejaus
20 g mielių
1/3 stiklinės pieno
1 stiklinė vandens
taukų formai ištepti
druskos
Įdaras:
3 svogūnai
3 pomidorai (Pomidorai)
40 g kaparių
4 šaukštai aliejaus
120 g fermentinio sūrio
čiobrelių
baziliko (Bazilikas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užminkyti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų. Svogūną nulupti, nuplauti, supjaustyti pusžiedžiais, pakepinti aliejuje. Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti skiltelėmis. Pakilusią tešlą sudėti į išteptą taukais formą, o ant jos - svogūnus ir pomidorus, pabarstyti nuplautais kapariais, prieskoniais ir sutarkuotu sūriu. Apšlakstyti aliejumi. Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
karolis
2009-12-10 23:22
velniskai skanu :evil: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital