Faršo vyniotinis

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Faršo vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų kiaulienos faršo
150 gramų fermentinio sūrio
4 vienetai kiaušinių
3 šaukštai majonezo
1 vienetas svogūnų
2 žiupsneliai prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame 3 kiaušinius, dedame majonezą.
Viską išmaišome.
Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Ataušiname.
2.
Į kiaulienos faršą įmušame 1 kiaušinį, sudedame pjaustytus svogūnus, įberiame prieskonių.
Išmaišome.
Masę dedame ant iškepto pado, suvyniojame.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar apie 40 minučių.
Supjaustome 4 cm storio riekelėmis.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital