Farširuotas karpis
AUTORIUS:
Ernesta Bryžienė
Farširuotas karpis
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • Karpis žuvies prieskoniai  druska pipirai
  • 1 kiaušinis  saujelė manų kruopų 1 svogūnas  1 morka 2 skiltelės česnako
  • dantų krapštukai
  • aliejus, vandens įpilti į skardą
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai.
2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai.
3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą
4. Odą surinkti dantų krapštukais.
5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min.  Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.

AUTORIUS: Ernesta Bryžienė
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis