Farširuotas karpis

AUTORIUS:
Ernesta Bryžienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Farširuotas karpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas karpio
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 saujelė manų kruopų
2 skiltelės česnako
Marinatui:
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją. Galima palikti nakčiai.
2.
Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti per mėsmalę. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai. Paruoštą masę sudėti atgal į odą. Odą sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Į skardą dėti žuvį, įpilti aliejaus ir vandens. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
AUTORIUS: Ernesta Bryžienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital