Farširuotas karpis
AUTORIUS:
Ernesta Bryžienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Farširuotas karpis
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas karpio
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 saujelė manų kruopų
2 skiltelės česnako
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
šiek tiek vandens
Marinatui:
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją. Galima palikti nakčiai.
2.
Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti per mėsmalę. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai. Paruoštą masę sudėti atgal į odą. Odą sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Į skardą dėti žuvį, įpilti aliejaus ir vandens. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
AUTORIUS: Ernesta Bryžienė
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
užgavėnių patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis