Farširuota lydeka šventiniam stalui

AUTORIUS:
Sidona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Farširuota lydeka šventiniam stalui
Farširuota lydeka ne tik skanu, bet ir puikiai papuoš šventinį stalą.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai morkų
150 gramų kiaulienos ((lašinukai))
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo lydekos
šiek tiek pipirų (juodi)
šiek tiek prieskonių (žuviai)
šiek tiek majonezo (DAUMANTŲ)
šiek tiek daržovių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom, žuvies mėsą ir lašinukus sumalam mėsmale.
2.
Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų.
3.
Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų.
4.
Atvėsus svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą.
5.
kardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 45 - 50 min.
6.
Atvėsusią lydeką dedam i serviravimo lėkštę ir supjaustom plonais gabaliukais. Papuošiam daržovėm ir patiekiam su Daumantų majonezu, nes jis suteiks žuviai gera skonį ir žuvis nebus sausa.

SKANAUS :)
AUTORIUS: Sidona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nepykit
2015-04-27 15:08
cia irgi nera pomidoru padazo ;/ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital