Farširuota lydeka pagal Sandrą
AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą
INGREDIENTAI:
Lydeka, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Morkos, 2 vienetai
Kiaušiniai, 2 vienetai
Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Prieskoniai, žuvies, pagal skonį
Dar vienos nedidelės žuvies faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo jo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom. Žuvies mėsą sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas sutarkuojame. Morkos, svogūnas, kitos žuvies faršas sudedamas į lydekos į faršą, įmušam kiaušinus, sudedam mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Lydeką pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam 50-60 min. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis