Farširuota lydeka pagal Sandrą
AUTORIUS:
Sandra
 Farširuota lydeka pagal Sandrą  Farširuota lydeka pagal Sandrą  Farširuota lydeka pagal Sandrą
 Farširuota lydeka pagal Sandrą  Farširuota lydeka pagal Sandrą  Farširuota lydeka pagal Sandrą
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • Lydeka, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
  • Druska, pagal skonį
  • Juodieji pipirai, pagal skonį
  • Prieskoniai, žuvies, pagal skonį
  • Dar vienos nedidelės žuvies faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo jo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom. Žuvies mėsą sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas sutarkuojame. Morkos, svogūnas, kitos žuvies faršas sudedamas į lydekos į faršą, įmušam kiaušinus, sudedam mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Lydeką pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam 50-60 min. Skanaus!
Sandra
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis