Farširuota lydeka kepta orkaitėje

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo lydekos
Įdarui:
150 gramų lašinukų
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek prieskonių žuviai
šiek tiek druskos
Papuošimui:
šiek tiek daržovių (mėgstamų)
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom, žuvies mėsą ir lašinukus sumalame mėsmale.
2.
Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepiname, paliekame, kad atvėstų. 2 kiaušinius kietai išverdame, nulupam ir padedam, kad atvėstų.
3.
Atvėsusius svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustome ir sudedam į bendrą masę, įmušame viena žalią kiaušinį, sudedame prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišome ir prikemšame lydekos odą.
4.
Skardą ištepame aliejum, įdedame lydeką ir pašauname į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 45 - 50 minučių.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital